Zaandam, 29-8-2023 – De Varity Group, een groep van samenwerkende MSP`s die onder andere eigenaar zijn van Trans-iX en SIS Automatisering zijn verder aan het uitbreiden door te investeren in de jonge ondernemers van de toekomst.

Als onderdeel van deze strategische visie heeft de groep het genoegen om Remco Straaten, oprichter van het veelbelovende bedrijf ClassICT, te verwelkomen als een van de eerste partners. De Varity Group erkent de ongekende innovatie en creativiteit die jonge ondernemers inbrengen in de zakelijke wereld. Met de toename van ondernemersgeest en technologische vooruitgang is het essentieel om deze ondernemers een platform te bieden om te groeien en te bloeien. Als onderdeel van haar lange termijn strategie heeft de Varity Group besloten om te investeren in startende bedrijven en hen te begeleiden bij elke fase van hun ontwikkeling.

“Als de Varity Group geloven we sterk in het potentieel van jonge ondernemers om baanbrekende ideeën en innovaties te creëren die de industrieën van morgen vorm zullen geven”, verklaarde Diederik Wennekes, CEO van de Varity Group. “Ons doel is om een brug te slaan tussen ervaren zakenmensen en deze veelbelovende startende ondernemers, om een vruchtbare omgeving te creëren waarin ideeën kunnen gedijen en succesvolle ondernemingen kunnen groeien.”

In lijn met deze visie heeft de Varity Group met veel enthousiasme Remco Straaten aan boord verwelkomd. Als oprichter van ClassICT heeft Remco laten zien over een uitzonderlijk talent en leiderschap te beschikken. ClassICT, een bedrijf dat zich richt op bedrijfsinfrastructuren binnen het MKB, heeft indruk gemaakt in de branche vanwege zijn enorme groei in het Limburgse landschap.

“Het is voor mij echt een droom om deel uit te mogen maken van een gaaf team. In mijn zoektocht zocht ik naar een partij die ik kon vertrouwen en die niet wegliep voor mijn leeftijd of visie. De Varity Group was direct betrokken bij mijn onderneming en zij wilden mij graag helpen te groeien in deze markt.”, zegt Remco Straaten. “Deze samenwerking zal mij en de Varity Group in staat stellen om onze impact te vergroten en ons bereik uit te breiden, terwijl we streven naar innovatie en groei binnen de ICT markt.”

De Varity Group en ClassICT zijn vastbesloten om zich met gezamenlijke inspanningen te richten op het creëren van een gunstige omgeving voor ondernemers van ieder formaat.  Met deze investering in jong talent én ondernemerschap hoopt de Varity Group een blijvende impact te hebben op de zakelijke wereld en de maatschappij als geheel.

Over de Varity Group
De Varity Group is een vooraanstaande investeringsmaatschappij die zich toelegt op het stimuleren van innovatie en groei in diverse sectoren. Met een rijke geschiedenis van succesvolle investeringen en bedrijfsontwikkeling streeft de groep ernaar om nieuwe generaties ondernemers te ondersteunen en te inspireren.

Over ClassICT
ClassICT is een groeiend bedrijf dat zich richt op ICT & Telecom infrastructuren van bedrijven binnen het MKB. ClassICT is opgericht door Remco Straaten en heeft snel erkenning gekregen vanwege zijn enorme groei in het Limburgse landschap. ClassICT is vastberaden om de industrie te leiden in innovatie en excellentie.