Varity

Missie en visie van Varity

Varity is een IT‑dienstverlener die zich met zijn kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise met name richt op bedrijfskritische technologische infrastructuur omgevingen. Wij hosten, implementeren en beheren innovatieve concepten en oplossingen. Hiermee leveren we een onderscheidende bijdrage aan het succes van onze klanten.

De oplossingen van Varity betreffen het slim en efficiënt toepassen van nieuwe technologie, of liggen op procesmatig, beheersmatig en financieel vlak. Hiermee biedt Varity haar klanten een maximaal niveau van totaaloplossingen.

Varity Group

Missie

De kwaliteit en het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van onze oplossingen en dienstverlening zijn de hoogste doelen. Hierdoor biedt Varity optimaal werkende en betaalbare totaaloplossingen aan haar klanten.

Varity is een stabiele werkgever met een open cultuur, technische inslag, ruimte voor persoonlijke groei en veel aandacht voor een prettige werksfeer. Iedere medewerker kan zich in eigen tempo ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Het doel is dat iedere medewerker bewust bekwaam actief is in het leveren van een waardevolle bijdrage aan het eindresultaat.

Visie

De vraag naar volledige ontzorging rondom veilige en betrouwbare IT-oplossingen zal komende jaren steeds meer toenemen. De achterliggende techniek zal steeds minder van belang zijn voor de eindgebruiker. De benodigde techniek en veiligheid van deze oplossingen worden steeds complexer en geavanceerder. Wet- en regelgeving zorgen voor vraag naar aanpassingen in huidige infrastructuren. De investeringen die gedaan moeten worden om dit te realiseren worden steeds hoger en eisen een hoog kennisniveau van het IT-personeel.

Think in possibilities!

Dit is het credo van Varity. Denken in mogelijkheden is komende jaren de leidraad bij alles wat we doen. Hierdoor maken we en leveren we IT-oplossingen die van waarde zijn voor het succes van onze relaties. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we onze klanten naast de levering van de best mogelijke oplossing ook voorzien van maximale service en kwaliteit. De klant staat hierbij altijd centraal.

Varity levert haar diensten al meer dan 13 jaar aan eindgebruikers, resellers en IT‑partners. Resellers en IT‑partners kunnen deze services al dan niet white-label afnemen om zo hun eigen portfolio uit te breiden.

Kwaliteitsbeleid

Het realiseren en leveren van een goede en constante kwaliteit door onder andere:

 • Invulling te geven aan de ISO 9001 norm
 • Klantgericht te werken
 • Te voldoen aan de wettelijke- en de door de klant gestelde eisen, zoals de AVG

Informatiebeveiligingsbeleid

Het zijn van een betrouwbare en integere organisatie door onder andere:

 • Invulling te geven aan de ISO 27001 en NEN7510 normen
 • Afspraken en instructies over het gebruik van (mobiele) apparatuur en systemen
 • Afspraken en instructies voor (digitale) toegang tot gebouwen en systemen
 • Afspraken en instructies voor cryptografie
 • Afspraken en instructies voor clean desk en clear screen
 • Afspraken en instructies voor transport en opslag van informatie
 • Afspraken en instructies voor ontwikkelen, wijzigingen en bijhouden van systemen en netwerken
 • Afspraken met leveranciers

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn klaar om uitdagingen aan te gaan. We zijn gespecialiseerd en onderzoeken verdere mogelijkheden voor uw organisatie op complexe gebieden zoals Security, Continuity, Connectivity en Productivity. We denken mee in toepasbare mogelijkheden en oplossingen voor onze klanten.

Onze bedrijven

We zoeken bedrijven met interesse om samen te groeien!

Varity uit Wormerveer

Varity is een IT‑dienstverlener die zich met zijn kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise richt op bedrijfskritische IT-infrastructuur omgevingen.

ClassICT logo

ClassICT uit Amstenrade

ClassICT is de partner voor telecom, ICT, web en hosting in Limburg. Al meer dan tien jaar leveren zij hoogwaardige producten & diensten aan hun klanten.