SIS Automatisering

Over SIS Automatisering

SIS Automatisering is een bedrijf dat zich al sinds 1993 op het vakgebied van automatisering begeeft. In de loop van de jaren heeft SIS zich ontwikkeld tot een totaalbeheerder met oplossingen op maat.

Ons uitgangspunt is dat wij de klant alle ICT zorgen uit handen willen nemen, zodat deze zich ongestoord kan wijden aan zijn core business.

SIS richt zich vooral op MKB-bedrijven van 1-100 werknemers die zelf geen of weinig ICT-kennis in huis hebben.

In de ICT markt is er veel aanbod op het gebied van beheer en ondersteuning. SIS onderscheidt zich van de vele andere bedrijven door middel van persoonlijke benadering en samenwerking.

Wij willen weten wat er in uw organisatie speelt zodat we een zo goed mogelijk advies kunnen uitbrengen over de te hanteren oplossingen. Daarnaast willen wij hechte samenwerkingsverbanden aanhouden met onze fabrikanten en toeleveranciers. Dat is tevens de belangrijkste reden dat SIS een oplossing zoekt met minder voor de hand liggende A-merken. Juist doordat deze bedrijven extra gedreven zijn een goede oplossing te bieden, ontstaat een platform waarin onze klanten een oplossing aangeboden krijgen met een bovengemiddeld hoge kwaliteit tegen een scherp tarief.

SIS Automatisering is de alles-in-één oplossing voor al uw automatiseringsbehoeften. U kunt bij SIS terecht voor een aantal kant en klare oplossingen, maar als het nodig is leveren wij maatwerk dat precies is afgestemd op uw situatie. En wij zorgen er natuurlijk voor dat wij goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zodat wij u altijd het beste advies kunnen geven

Onze bedrijven

We zoeken bedrijven met interesse om samen te groeien!

SIS Automatisering uit Schiphol-Rijk

Bij SIS Automatisering staat de zorg voor de klant centraal. Onze medewerkers zijn deskundige mensen met hart voor uw zaak.

Logo Trans-iX

Trans-iX uit Zaandam

Trans-iX is een IT‑dienstverlener die zich met zijn kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise richt op bedrijfskritische IT-infrastructuur omgevingen.

ClassICT logo

ClassICT uit Amstenrade

ClassICT is de partner voor telecom, ICT, web en hosting in Limburg. Al meer dan tien jaar leveren zij hoogwaardige producten & diensten aan hun klanten.