Over ons

Trans-iX en SIS Automatisering zijn beide ervaren managed service providers die in de jaren ’90 werden opgericht. Beide bedrijven delen de missie om de beste op maat gemaakte IT-oplossingen te willen bieden voor hun klanten. De bedrijven leerden elkaar voor het eerst kennen tijdens een geslaagde samenwerking voor een gemeenschappelijke klant. Hierdoor ontdekten Trans-iX en SIS Automatisering dat ze qua bedrijfscultuur, management, kernwaarden, collega’s en een gedeelde visie uitstekend bij elkaar pasten.

Trans-iX en SIS Automatisering blijven onder de nieuwe bedrijfsnaam wel zelfstandig opereren en mét behoud van alle eigen werknemers en leveranciers. Door voortaan gemeenschappelijk op te trekken en intensiever samen te werken, kunnen beide bedrijven profiteren van elkaars kennis, netwerk en ervaring.

Uiteindelijk gaan alle bestaande en nieuwe klanten van de Varity Group profiteren van de nóg sterkere klantenservice en verbeterde IT-dienstverlening. Het samen verder groeien heeft namelijk vele voordelen, denk bijvoorbeeld aan de extra aandacht en meer ervaren medewerkers op het gebied van klantenservice, de kennisdeling tussen collega’s, project- en servicemanagement en bijvoorbeeld ook het delen van infrastructuur.

Door samen verder te gaan als de Varity Group profiteren klanten ook van een nog beter IT-portfolio en service ervaring. Klanten van de Varity Group krijgen toegang tot de slimste innovaties, met de beste dienstverlening op het allerhoogste niveau. Het nieuwe bestuur van de Varity Group zal worden gevormd door Rutger Fiesler (Finance), Merijn Evertse (Techniek), Martin Keuzenkamp (Operations), Guillaume Bruens (Adviseur & Acquisities) en Diederik Wennekes (Algemeen Directeur en Commercie).

Varity Group is een nieuw concept dat bouwt aan een bedrijfseconomisch systeem waarbij we zoeken naar voordelen door de synergie tussen bestaande organisaties, terwijl de eigenaar van een aangesloten BV gewoon de baas blijft over zijn of haar bedrijf. Wij zijn op zoek naar partijen die 3 tot 8 collega`s hebben en al een tijd op zoek zijn naar de volgende stap in hun bedrijfsgroei en helpen daar graag aan mee. Geen grote investeerders met alle bijbehorende eisen maar wel een steuntje in de rug voor groei en een gezonde toekomst.

In augustus 2023 wordt de samenwerking met ClassICT wereldkundig gemaakt, lees hier het persbericht over deze samenwerking.

Onze bedrijven

We zoeken bedrijven met interesse om samen te groeien!

SIS Automatisering uit Schiphol-Rijk

Bij SIS Automatisering staat de zorg voor de klant centraal. Onze medewerkers zijn deskundige mensen met hart voor uw zaak.

Logo Trans-iX

Trans-iX uit Zaandam

Trans-iX is een IT‑dienstverlener die zich met zijn kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise richt op bedrijfskritische IT-infrastructuur omgevingen.

ClassICT logo

ClassICT uit Amstenrade

ClassICT is de partner voor telecom, ICT, web en hosting in Limburg. Al meer dan tien jaar leveren zij hoogwaardige producten & diensten aan hun klanten.