Varity combineert expertise van Trans-iX en SIS Automatisering voor uitgebreide IT- en cybersecurity-oplossingen

Wormerveer, 1 juli 2024 Varity, de nieuwe Managed Security Service Provider (MSSP) in Nederland, biedt een volledig en geavanceerd pakket voor ICT-beheer en cybersecurity aan voor middelgrote en kleine bedrijven. De uit Trans-iX en SIS Automatisering voortgekomen dienstverlener levert geïntegreerde cloud computing, werkplekbeheer, compliance en essentiële cybersecurity. Met doorgaande monitoring, dreigingsdetectie en snelle incidentrespons ondersteunt Varity organisaties in een complexe digitale wereld.

Overal en altijd beheer en security

Voor middelgrote en kleinere bedrijven leveren de afhankelijkheid van ICT en complexiteit van security en beheer grote uitdagingen. De risico’s van cyberaanvallen zijn de laatste jaren enorm toegenomen. In 2023 had ruim 70 procent van de middelgrote en kleine bedrijven in Nederland in 2023 te maken met cyberaanvallen, volgens ABN Amro. Om particulieren te beschermen, scherpt de wetgever de regelgeving rond datasecurity continu aan. Het vinden van IT-beheerders en securityspecialisten is een grote uitdaging. Eigen teams die de ICT 24 uur per dag 7 dagen in de week beheren en beschermen zijn financieel onhaalbaar. Terwijl ICT-incidenten enorme kosten met zich meebrengen en de bedrijfscontinuïteit direct raken.

Varity zet veiligheid voorop

Varity neemt als MSSP het volledige beheer van IT en security van organisaties op zich. Iedere klant heeft de beschikking een volledig geïntegreerd cloudplatform op maat. De specialisten van Varity monitoren de omgevingen van meerdere organisaties continu. Geavanceerde systemen identificeren direct ongeautoriseerde toegangspogingen en blokkeren deze voordat ze schade aanrichten. De beheerders van Varity nemen een proactieve houding aan om problemen te voorkomen. Bij eventuele incidenten reageren ze direct. De veiligheid en efficiëntie van de ICT zijn daarmee verzekerd.

“Varity staat voor variëteit en diversiteit”, zegt Diederik Wennekes, Commercial Director bij Varity. “De naam weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van een breder scala aan diensten en oplossingen om aan de unieke behoeften van kleine en middelgrote organisaties te voldoen. We zijn van plan onze dienstverlening verder uit te breiden en te innoveren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Varity biedt:

Connectiviteit – Directe verbindingen voor betrouwbare en robuuste clouddiensten.
Productiviteit – Werkplekbeheer en toegang tot applicaties, vanaf iedere locatie en op ieder moment.
Continuïteit – 24/7 monitoring en onmiddellijk incidentenbeheer.
Security – Maximale bescherming en compliance met alle geldende voorschriften voor certificeringen en wetgeving.

Ervaring en continuïteit

De naamsverandering van Trans-iX en SIS Automatisering naar Varity gaat in per 1 juli. Bestaande klanten blijven profiteren van de bestaande dienstverlening, en kunnen deze indien gewenst uitbreiden met de complete dienstverlening van Varity.

Ontdek hoe Varity uw bedrijf kan beschermen en het beheer kan optimaliseren. Bezoek onze website, of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem voor meer informatie contact op met:

Varity
Industrieweg 26
1521NE Wormerveer

E-mail: info@varity.nl
Telefoonnummer: 088 747 4800 (algemeen)